AC Salt

6.750 Ft

120 kapszula

Segít megelőzni a görcsök kialakulását, és javítja a szervezet folyadék háztartását a fizikai igénybevétel során.

Márka: PENCO

Leírás

Az egyik legjobb termék a piacon, amely segít megelőzni a görcsök kialakulását, és javítja a szervezet folyadék háztartását a fizikai igénybevétel során. Fejlesztésében kimagasló élsportolók működtek közre az extrém igénybevételt jelentő IRONMAN szakágból.

Javítja a szervezet folyadékfelvevő képességét, semlegesíti a laktátokat, csökkenti a görcsök kialakulásának veszélyét, maximumon tartja a teljesítőképességet, helyreállítja az ásványi anyagok egyensúlyát a szervezetben.

Nem alkalmas gyermekek számára.

További információk

Darab

120 kapszula, 20 kapszula

Reviews

Még nincsenek értékelések.

Legyen Ön az első, aki véleményezi a(z) “AC Salt” terméket

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Részletes jellemzés

A hagyományos étrend nagyobb része savas hatású alkotóelemekből áll. Így az egész is savas hatást vált ki a szervezetben. A helyesen kiegyensúlyozott szervezetben a savak és lúgok egyensúlyban vannak.

A fizikai terhelés során az izmokban felgyülemlenek a savas összetevők (főleg laktátok), és ezzel csökken a szervezet teljesítőképessége. A bázis hatású só komponensek hiánya gyakran vezet görcsök kialakulásához, melyek annyira fájdalmasak is lehetnek, hogy a sportoló feladni kényszerül a küzdelmet. A hosszan tartó sportteljesítmények előtti időszakban a táplálkozásnak bázis alapúnak kellene lennie, de a hagyományos étkezés sajnos savas. A különleges Penco AC Salts (AntiCramps) táplálék kiegészítő 9 ásványi komponenst (sót) tartalmaz, kalcium panthotenát-tal kombinálva, mely tudományos kísérletek alapján görcsoldó hatású, és javítja az izmok működését.

Már kettő tabletta képes visszaállítani a savak és lúgok egyensúlyát, csökkenteni a fáradtságot, és mérsékelni a görcsök kialakulásának veszélyét. A 120 darabos kiszerelés 1-től 3 hónapig lehet elegendő. Bevenni közvetlenül a tevékenység megkezdése előtt kell, majd a kritikus fázisokban ismét.

Felhasználási javaslat

1 kapszulát vegyen be, és igyon rá 200-300 ml hipotóniás italt. Nagy fizikai terhelés esetén, intenzív verejtékezés mellett, ha a hőmérséklet meghaladja a 25 fokot, vegyen be 1 kapszulát közvetlenül a megkezdés előtt, majd a következőt a terhelés ideje alatt, de maximum 2 kapszulát óránként. Közepes terhelés esetén, normál izzadás mellett, 20 fok körüli hőmérsékletnél 1 kapszulát használjon óránként. Ha a hőmérséklet 10 fok alatti, és csak nagyon kevés verejtékezés lép fel, használjon 1 kapszulát 2 óránként.

Kiszerelés: 120 kapszula

Bevásárló kosár

Close
0
Az Ön kosara
  • No products in the cart.
Só tabletta

AC Salt