Junior Sport Drink 700 g

7.990 Ft

700 g (18 l ital készíthető, 1 adag=25 g)

Az ideális sportital 6 évesnél idősebb gyermekek számára

Márka: PENCO

Leírás

 • Optimális folyadékbeviteli rendszer 6 éves, vagy annál idősebb gyermekek részére
 • Tartószítószer és mesterséges színezék nélküli termék
 • Egyszerű és összetett szénhidrátok kiegyensúlyozott keverékeként megjelenő energia
 • Széles vitamin spektrum, magas C-vitamin tartalom
 • Széles körben tartalmaz ásványi anyagokat
 • Hozzájárul a teljestmény fenntartásához intenzív fizikai teljesítmény esetén
 • Növeli a vízfelszívódást a fizikai igénybevétel során
 • Kiegyensúlyozza a vitamin és ásványi anyag hiányt
 • Csökkenti a dehidratáció kozckázatát
 • Késlelteti a fáradságot a magas C-vitamin tartalomnak köszönhetően.

A gyermekek szervezete rendkívül érzékeny a testnedvek elvesztésére és a dehidratáció kockázata magasabb a felnőttekéhez képest. Meleg, magas páratartalmú körülmények közötti igénybevétel során a gyermekek a felnőttekhez képest jóval sérülékenyebbek. A dehidtratáció nem csak csökkenti a teljesítményt, de az egészséget is kockáztatja és ezért is szükséges folyamatosan pótolni a veszteséget.

A gyaloglás vagy a futás relatív energiaintenzitása jelentősen magasabb a gyermekek esetében a felnőttekhez képest.

A nagyobb energiaigényt részben fedezi a Penco © Junior Sport Drink, amely egyszerű cukor és glükóz polimerek formájában biztosítja az energiát.

Penco© Junior Sport Drink segít ellensúlyozni a vitamin és ásványi anyag egyensúly felbomlását.
A gyermekeknek több vasra és kálciumra van szükségük, és szükséges a további ásványi anyagok (pl. Mg, Zn, J), valamint vitaminok, főleg a C-vitamin megfelelő bevitelének biztosítása is.

A Penco© Junior Sport Drink-et ajánljuk továbbá a kisméretű sportolóknak a magas phospholipoprotein tartalma miatt, amely megvédi a gyomor nyálkahártyáját az agresszív gyomorsavval szemben.
A phospholipoproteint tartalmazó Penco© Junior Sports Drink-nek köszönhetően nincs gyomorégés és hasfájás a sportfoglalkozások közben.

További információk

Ízek

Citrom, Narancs, Vegyes gyümölcs

Reviews

Még nincsenek értékelések.

Legyen Ön az első, aki véleményezi a(z) “Junior Sport Drink 700 g” terméket

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Összetevők

Szaharóz, glükóz, maltodextrin, savszabályozó: citromsav, magnézium só és citromsav, szódium citrát, kálcium laktát, szódium klorid, ízesítő, potasszium citrát, potasszium és ortofoszforikus sav, tejsavó protein, citrus pektin, ß karotin (kizárólag narancs íz), vitamin elővekerék (L-aszkorbin sav, tocopheryl acetátum 50%, nikotin amid, kálcium D-pantothenate, riboflavin, pyridoxine hydrochloride, thiamine mononitrate, acid pteroylmonoglutamová, D-biotin, cyanocobalamin), potassium chloride, emulgeálószer: szója lecithin, vas szulfát, cink oxid, magnézium szulfát, réz szulfát, potassium iodate.

Felhasználási javaslat

20 g (1 kiskanál) por feloldható 250 ml vízben (isotoniás italként, 300 mOsm/kg) vagy 500 ml vízben (hipotóniás italként 150 mOsm/kg).

Egy kiszerelés megközelítőleg 17 liter elkészítéséhez elegendő, megközelítőleg 35 (0,5 L) flakon tölthető meg. 20 g (1 kiskanál) por feloldható 250 ml vízben (isotonic italként, 300 mOsm/kg) vagy 500 ml vízben (hipotóniás italként 150 mOsm/kg).

Az izotóniás ital magasabb és hosszabb idejű teljesítmény (egy óránál hosszabb) esetén megfelelő, illetőleg rehidratálásra az aktivitás után, illetőleg sportitalként funkcionál kevésbé intenzív teljesítmény és egy óránál rövidebb idejű aktivitás során. A megfelelő hőmérséklet is fontos, amely 20-25 ºC. Hogy a kívánt hatást elérjük, az alábbi lépéseket javasolt követni. Közvetlenül az aktivitást megelőzően és aztán minden 10-15 percben 100-150 ml-t kell meginni, az aktivitás ideje, intenzitása, a környezet hőmérséklete függvényében.

Bevásárló kosár

Close
0
Az Ön kosara
 • No products in the cart.
Penco junior drink orange

Junior Sport Drink 700 g