Gold Star

11.280 Ft

60 tabletta

Gyógygombákat és gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta

Márka: STARLIFE

Leírás

A készítmény Cordyceps sinensis gomba-kivonatot, Ganoderma lucidum gomba port, valamint Pseudostellaria heterophylla, Zingiber officinale és Gymnostemma pentaphyllum gyógynövény-kivonatokat tartalmaz.

Cordyceps sinensis (kínai hernyógomba) Kína és Tibet 3000 m feletti régióinak hideg, havas területein élő rovarpatogén gombafajta. Európában csak a 90-es évek közepétől ismert. A gomba vadon gyűjtött termőtestéből nyert micélium és a kivonatok számos, az egész szervezetet érintő hatással rendelkeznek. Legismertebb az immunrendszert támogató hatása, segíti a legyengült (betegségek következtében) szervezetek felépülését, hozzájárul a legyengült immunvédekezés helyreállításához. Elősegítheti az állóképesség, a fizikai és szellemi teljesítőképesség fokozását, az általános egészségi állapot fenntartását. Részt vesz a légzőrendszer és a máj egészséges működésének fenntartásában is.

Ganoderma lucidum (pecsétviasz vagy Reishi gomba) taplógomba szintén a szervezet védekező mechanizmusait támogatja, hatóanyagai hozzájárulnak a szív- és érrendszer egészséges működésének fenntartásához, a káros oxidációs folyamatok gátlásához. Részt vesz a túlzott mértékű stressz okozta problémák csökkentésében.

A Pseudostellaria heterophylla és a Gymnostemma pentaphyllum hatóanyagai a fenti gombákhoz hasonlóan az immunrendszer működését segítik, a Gymnostemma pentaphyllum a szív- és érrendszer egészségét is támogatja, antioxidáns hatású. A Zingiber officinale (gyömbér) a gasztrointesztinális jó közérzet fenntartásához járul hozzá.

A készítmény összetevői

  • segítik a védekező rendszer működését, a fizikai és szellemi állóképesség fenntartását
  • támogatják a légzőrendszer egészséges működését
  • szerepet játszanak a szív- és érrendszer egészségének megőrzésében
  • részt vesznek a káros oxidatív folyamatok gátlásában
  • hozzájárulnak a gasztrointestinális jó közérzet megőrzéséhez

OÉTI: 1765/2007

FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.

Javasolt adagolás:
első héten 2 x 3 db tabletta, utána 2 x 1 tabletta naponta.

Figyelmeztetés:
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet. Fogyasztása nem ajánlott gyerekeknek 16 éves kor alatt, terhes és szoptató anyáknak!

Reviews

Még nincsenek értékelések.

Legyen Ön az első, aki véleményezi a(z) “Gold Star” terméket

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Összetétel

Cordyceps sinensis kivonat, hordozók (kalcium-karbonát, mikrokristályos cellulóz, (hidroxi-propil)-metil-cellulóz), Ganoderma lucidum- kivonat por, maltodextrin, Pseudostellaria heterophylla gyökér kivonat, Zingiber officinale gyökér kivonat, Gymnostemma pentaphyllum kivonat, csomósodást gátló (szilícium-dioxid).

Hatóanyagok a napi adagban: 2 tabletta 6 tabletta
Cordyceps sinensis (8:1 kivonat): 360 mg 1080 mg
Ganoderma lucidum (4:1 kivonat): 200 mg 600 mg
Pseudostellaria heterophylla (4:1 kivonat): 100 mg 300 mg
Zingiber officinale (4:1 kivonat): 40 mg 120 mg
Gymnostemma pentaphyllum (10:1 kivonat): 20 mg 60 mg

Bevásárló kosár

Close
0
Az Ön kosara
  • No products in the cart.
Gold star

Gold Star

11.280 FtKosárba teszem