0

Táplálkozási tanácsadás

Táplálkozási tanácsadás

Táplálkozási tanácsadás első alkalommal...

Amikor bejelentkezik személyre szabott táplálkozási tanácsadásra, a bejelentkezés során e-mailben elküldünk Önnek egy Táplálkozási naplót és megkérjük, hogy ezt a dokumentumot 3-4 napon keresztül vezesse.
A naplóban írja fel az étkezései időpontját és rögzítse az elfogyasztott ételeket. Szükséges még, hogy készíttessen egy vérképet, amelynek eredményét küldje meg nekünk.

A személyes megjelenést megelőzi egy vérképelemzés, amit az Ön által küldött vérkép alapján a szakorvosunk jogosult elvégezni. A vérkép alapján a szakorvosunk elkészíti az erre vonatkozó összefoglalót és visszaküldi Önnek, amelyet az első konzultáció alkalmával magával hoz az Ön által választott szakemberrel történő konzultációra. A vérkép digitális változatát a válaszlevél elküldését követően töröljük.

Az első konzultáció során Ön bemutatja az eljáró szakembernek a vérképelemző összefoglalót és a táplálkozási naplót. A szakemberek a táplálkozási naplóban szereplő szokásrendszerből kiindulva tervezik meg az Ön által követendő étrendet és életmódot.

Mi segítünk Önnek elindulni egy valóban egészséges úton. Kérjen táplálkozási tanácsot!

Személyes tanácsadás

Minden részlet személyesen Önre szabva.

Részletes konzultáció

Szóbeli tájékoztatást a további teendőkről.

Táplálkozási tanácsadás - Táplálkozási anamnézis

Az egészségfejlesztő vagy a dietetikus ezt követően felállítja a táplálkozási anamnézist. Amennyiben ennek során kiderül, hogy Ön valamilyen betegségben szenved vagy egészségügyi problémája merül fel és egészségfejlesztő végzi a tanácsadást, akkor az eljáró egészségfejlesztő befejezi a konzultációt és átirányítja más, az adott egészségügyi problémában jogosultsági körrel rendelkező szakemberhez. Amennyiben betegség vagy egészségügyi probléma nem merül fel az anamnézis során, akkor Inbody készülékkel testösszetétel mérés következik. A mérés adatait a gép rögzíti és ki is nyomtatjuk. A kinyomtatott példányt megőrizzük, és az eredményből adunk Önnek egy másolati példányt.

A konzultáció végén szóbeli tájékoztatást kap a további teendőkről, majd a megadott e-mail címére is megkapja az egészségfejlesztő által az Ön részére összeállított egészségtervet. Amennyiben dietetikussal konzultál, abban az esetben táplálkozási tervet kap e-mail útján.

Kontroll céljából újabb konzultáció telefonon vagy elektronikus időpontfoglaló rendszerben történő bejelentkezésével kérhető.

Bejelentkezés tanácsadásra

Szolgáltatásaink

Táplálkozási napló letöltése

"SuperFoods" vérkép

A leletnek tartalmaznia kell az alábbi paramétereket: glukóz, kreatinin, karbamid, totál bilirubin, GOT, GPT, GGT, triglicerid, összkoleszterin, LDL koleszterin, HDL koleszterin, húgysav, kálium, nátrium, magnézium, kálcium, vas, TSH, D-vitamin, B12-vitamin.

Szóljon hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Bevásárló kosár

Close
0
Az Ön kosara
  • No products in the cart.