Barion Pixel
0

Táplálkozási és életmód tanácsadás menete

Táplálkozási és életmód tanácsadás menete

A személyre szabott Tanácsadás esetén a személyes megjelenést megelőzi egy vérképelemzés, amit az Ügyfél által küldött vérkép alapján a Szolgáltató szakorvosa jogosult elvégezni. A teljes vérképet az Ügyfél szabadon választott helyen, saját költségén készíttetheti el. A leletnek tartalmaznia kell az alábbi értékeket: glukóz, kreatinin, karbamid, totál bilirubin, GOT, GPT, GGT, triglicerid, összkoleszterin, LDL koleszterin, HDL koleszterin, húgysav, kálium, nátrium, magnézium, kálcium, vas, TSH, D-vitamin, B12-vitamin.  A vérkép alapján a Szolgáltatóval együttműködő szakorvos elkészíti az erre vonatkozó összefoglalót és visszaküldi az Ügyfélnek (ennek díját konzultációs díj tartalmazza), amelyet az első konzultáció alkalmával az Ügyfél magával visz az általa választott szakemberrel történő konzultációra. A vérkép digitális változata, a válaszlevél elküldését követően törlésre kerül.

Az első konzultáció során az Ügyfél bemutatja az eljáró szakembernek a vérképelemzési összefoglalót, és a táplálkozási naplót. A kitöltendő táplálkozási naplót az Ügyfél a honlapról letöltheti, illetve a bejelentkezés során e-mail útján kapja meg és ebben a dokumentumban 3-4 napon keresztül vezeti az étkezései időpontját és rögzíti az általa elfogyasztott ételeket. A szakemberek a táplálkozási naplóban szereplő szokásrendszerből kiindulva tervezik meg az Ügyfél által követendő étrendet és életmódot.

Az egészségfejlesztő vagy a dietetikus ezt követően felállítja a táplálkozási anamnézist. Amennyiben ennek során kiderül, hogy az Ügyfél valamilyen betegségben szenved vagy egészségügyi problémája merül fel és egészségfejlesztő végzi a Tanácsadást, akkor az eljáró egészségfejlesztő befejezi a konzultációt és átirányítja más, az adott egészségügyi problémában jogosultsági körrel rendelkező szakemberhez.

Amennyiben betegség vagy egészségügyi probléma nem merül fel az anamnézis során, akkor Inbody készülékkel testösszetétel mérés következik. A mérés adatait a gép rögzíti és kinyomtatásra is kerül. A kinyomtatott példány a Szolgáltatónál megőrzésre kerül és az Ügyfél egy másolati példányt kap az eredményből.

A konzultáció végén az Ügyfél szóbeli tájékoztatást kap a további teendőkről, majd az Ügyfél egy héten belül megkapja az egészségfejlesztő vagy dietetikus által a részére összeállított táplálkozási tervet a megadott e-mail címére is.

Kontroll céljából újabb konzultáció az Ügyfél telefonon vagy elektronikus időpontfoglaló rendszerben történő bejelentkezésével kérhető.

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Bevásárló kosár

Close
0
Az Ön kosara
  • No products in the cart.