0

InBody mérés és elemzés

InBody mérés és elemzés

Az általunk használt InBody készülékkel történő mérés egyedülálló technológiával pontos képet ad a testet felépítő vázizmok, testzsír, testvíz és csontok ásványi anyag tartalmáról, valamint ezek arányáról,
a szervezet vitamin háztartásáról. Segítséget nyújt az állapotfelmérésben és a nyomonkövetésben egyaránt. A mérés később megismételhető, így pontosan lehet látni a változásokat, az eredményeket. Innovatív technológiája révén bioelektronikus elemzést végez, megbízhatóságát igazolja, hogy globálisan elismert NAWI és CE tanúsítványokkal rendelkezik, továbbá több mint 3000 validált kutatás készült eddig InBody eszközzel.

Miért fontos az InBody mérés?
Az elhízás megelőzésének leghatékonyabb és legtudományosabb módja, minden korosztály tekintetében. Segítségével a krónikus betegségek időben megelőzhetők, ráadásul a mérés bármilyen gyakran megismételhető.

Az InBody mérés az  elhízás megelőzésének leghatékonyabb és legtudományosabb módja

InBody eszközök

InBody eszközök Budapesten

InBody 770 tesösszetételmérő brendezés:

  • szegmentáltan méri testünk, 5 különálló egységként (4 végtag, törzs)
  • több frekvenciát és széles tartományt használ
  • pontos elemzést ad a szervezet vízháztartásáról (sejten kívüli és sejten belüli víz)
  • zsigeri zsírt mér (rizikófaktor a krónikus betegséget tekintetében)
  • 8 pontos tapintó elektródával rendelkezik (pontosság növelése)
  • néhány percig tartó vizsgálat, kellemetlenségek nélkül
  • azonnali eredmény, hazavihető értékelő lap

Inbody vérnyomásmérő: 
Föltöltéses túlnyomással működő automatikus vérnyomás figyelő berendezés, amely pontosabb és kevésbé fájdalmas, mint a hagyományos mérőeszközök. A magasvérnyomás a leggyakrabban előforduló krónikus betegség ma Magyarországon. Kezelésének fontos része a megfelelő életmód, testmozgás, táplálkozás és az ideális testtömeg elérése.

Inbody testmagasság mérő: 
Pontosabb mérési eredmény a digitális érzékelő révén a testösszetétel kielemzéséhez.

Mélyreható elemzés

InBody 970-es berendezés Magyarországon elsőként a SuperFoods szegedi konzultációs helyszínénél!
Számos mélyreható elemzésével rendkívül pontos képet ad a kliens aktuális fizikai állapotáról. Az értékeléshez több eredménylapot is biztosít, amelyek követik és összehasonítják a korábbi méréseket, sőt grafikonok is segítik a szemléltetést. A legmodernebb 3 MHz-es technológiájával, új ergonomikus kialakításával a legkorszerűbb testösszetétel-elemző eszköz. Még pontosabban képes megállapítani a szervezet vízháztartását, azok eloszlását sejten kívül és belül egyaránt.

A professzionmális Inbody eszközök kiváló segítséget nyújtanak a test állapotfelmérésében, később pedig a nyomonkövetésben.

Bejelentkezés InBody mérésre

Szóljon hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Bevásárló kosár

Close
0
Az Ön kosara
  • No products in the cart.