0

Mayer Lívia

Üdvözlöm, ez vagyok én...

Mayer Lívia

Dietetikus
Felsőfokú tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végeztem.

A sport mindig kiemelt szerepet kapott az életemben. Kipróbáltam magamat atlétikában, úszásban, jégkorcsolyában, de amit általános iskolás korom óta versenyszerűen űztem, az a kézilabda volt. Több csapatnál is megfordultam. Pályafutásomat másodosztályban, a Pénzügyőr SE csapatkapitányaként fejeztem be.

A táplálkozás fontosságára a rossz példákon keresztül figyeltem fel. Amikor valaki energiaitalt kortyolgatva készült egy mérkőzésre, vagy amikor meccs után a családdal gyorsétteremben ünnepeltek meg egy győzelmet vagy jó teljesítményt. Célom az, hogy már fiatal korban megtanítsuk a sportolóknak az egészséges táplálkozás fontosságát, alapjait, valamint ezt kiegészítve az edzések és meccsek körüli helyes étkezést. Ezzel segítve őket a gyors regenerációban, a lehető legjobb teljesítmény elérésében és a sérülések elkerülésében. Így felnőtt korra olyan tudatosság alakulhat ki a táplálkozásban, amit a sportolói karrierjük után a magánéletben is kamatoztatni fognak.

Eddigi sportágak, ahol dolgoztam: labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, vízilabda, úszás, evezés, karate, alpesi sí, motorsport, díjugratás

Szóljon hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Bevásárló kosár

Close
0
Az Ön kosara
  • No products in the cart.