0

Kis Noémi

Üdvözlöm, ez vagyok én...

Kis Noémi

A SuperFoods tulajdonosa, ügyvezetője

Édesanya, üzletasszony. A kettő kapcsolódási pontja a SuperFoods.

Anyaként, élsportoló vízilabdázó fiamat szerettem volna támogatni azzal, hogy az étkezését úgy állítom össze, hogy mindent megkapjon, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa az edzéseken és a meccseken. Igyekeztem képezni magam, utána olvasni, de az általnos dietetikai ajánlások nálunk nem váltak be maradéktalanul.

A találkozás…

Ekkor találkoztam a fiam egyesületének táplálkozási tanácsadójával, Dr. habil. Fritz Péterrel, “Dokival”, akivel részletesen átbeszéltük fiam táplálkozási szokásait, elvégezte a szükséges vizsgálatokat, és ennek alapján határozta meg az étrendjét. A személyre szabott étrend és a minőségi táplálékkiegészítők beváltak, ezekre a tapasztalatokra épült fel a SuperFoods Kft.

Az alapgondolat, hogy nem vagyunk egyformák, más helyzetekben, más körülmények között mindenkinek más hozza meg a kívánt eredményeket - ennek a "más"-nak a megtalálásához azonban szakértelem és kutatás, sok tapasztalat szükséges, arról nem is beszélve, hogy a táplálékkiegészítők tekintetében sem árt, ha valaki tisztában van azzal, hogy melyik hatóanyagból mennyire van szükség, hogyan készülnek a termékek és hogyan támogatják vagy éppen gyengítik egymás hatásait. És mindezt egy helyen, hiszen a sportolók időbeosztása amúgy is nagyon szoros, ezért nagy segítség számukra, ha mindez (felmérés, tanácsadás, étrend-kiegészítők) egy helyen érhetők el.

Ezeket szem előtt tartva válogattuk össze az általunk forgalmazott étrendkiegészítőket is. Kizárólag természetes alapanyagokból készült, jól felszívódó formulákat ajánlunk, melyeknek a doppingmentessége is garantált. Ezt több éves tapasztalat és pozitív visszajelzések, mérhető eredmények támasztják alá.

Csapatunkban orvosok, egészségfejlesztők és dietetikusok dolgoznak össze, hogy a hozzánk fordulók a lehető legjobb minőségű ellátásban részesüljenek. A munkánk fontos része az utánkövetés, elkísérjük klienseinket a vátozás útján, és úgy állítjuk össze étrendjüket, hogy az belesimuljon a hétköznapjaikba. Nem kell számolni a kalóriákat, egységeket - ezt a szakemberek megteszik helyettük.

Ez egy folyamat, a változás időbe telik, és figyelmet igényel, hogy szükség esetén apróbb módosításokat, kiigazításokat hajtsunk végre a mérések és szubjektív visszajelzés alapján. És az eredmény mindig kézzelfogható, látható.

Jó érzés látni az átalakulásokat, az egészségben, életminőségben vagy akár sportteljesítményben bekövetkezett pozitív változásokat - ez megerősít abban, hogy jó úton járunk és motivál, hogy napról napra fejlődjek a csapattal és a kliensekkel.

Szóljon hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Bevásárló kosár

Close
0
Az Ön kosara
  • No products in the cart.