0

Dr. Szatmári Zoltán

Üdvözlöm, ez vagyok én...

Dr. Szatmári Zoltán

Kutatás-fejlesztés

Felsőfokú végzettségeim: JGYTF biológia-testnevelés szakos általános iskolai tanár, TF középiskolai testnevelő tanár, TF torna szakedző.

Phd értekezésem a veszprémi Interdiszciplinális doktori iskolában védtem meg.

1984 óta dolgozom a felsőoktatásba, ahol alapvetően az edzéstudománnyal és a testneveléselmélettel kapcsolatos tantárgyak oktatásáért, fejlesztéséért voltam felelős. Jelenleg főiskolai tanárként az Alkalmazott terhelésélettan, az edzés elmélete és gyakorlata, valamint a Testkultúra elmélete és módszertana című kurzusokat oktatom.

Mindig kiemelt figyelmet fordítottam/fordítok a felsőoktatás tudományos életének utánpótlás nevelésére. Számos hallgatót készítettem fel TDK-ra és OTDK-ra. Hallgatóim az OTDK versenyeken eddig négy első, öt harmadik helyezést értek, illetve négy különdíjban részesültek.

Sportolói pályafutásom szertornászként kezdetem, majd egy korai sérülés után a triatlon sportágban értem el korosztályos eredményeket.

Több, mint 20 éve az OKJ edzőképzés keretein belül több városban oktatom, illetve vizsgáztatok az edzéselmélet és módszertan, edzéstervezés, valamint a gimnasztika tantárgyakból.

A hódmezővásárhelyi Hód-Fitness SE akrobatika edzőjeként 1998 óta oktatom, nevelem tanítványaimat. Szakosztályunk évek óta meghatározó résztvevője a hazai és nemzetközi fit-kid versenyeknek. Számos válogatott versenyzőt neveltünk fel.

Szeged mellett Algyőn középkorú hölgyeknek tartok egészségfejlesztő tornát.

Társalapítója voltam a 2010-ben megalakult Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaságnak, továbbá 2011 – 2016 között a rekreacio.eu című tudományos magazin főszerkesztőjeként tevékenykedtem. Jelenleg a tudományos magazin Tehetséggondozás rovatának vezetője vagyok.

Szóljon hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Bevásárló kosár

Close
0
Az Ön kosara
  • No products in the cart.