0

Benedek Nikolett

Üdvözlöm, ez vagyok én...

Benedek Nikolett

Okleveles táplálkozástudományi szakember és egészségfejlesztő

2009-ben diplomáztam a Szegedi Egyetem Juhász Gyula pedagógusképző Főiskola egészségfejlesztő szakán Dr. habil. Fritz Péter és Dr. Szatmári Zoltán tanítványaként, 2021-ben pedig elvégeztem a táplálkozástudományi szakember MSc képzést a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán.

A táplálkozás és az egészséges életmód már egész korán hangsúlyossá vált számomra, leginkább a családomban gyakran előforduló krónikus betegségek és a sport révén volt egyértelmű az elköteleződésem.

Jelenleg az FTC FitKids programjában dolgozom mint előadó, ahol az egészséges táplálkozás alapjait igyekszem átadni interaktív módon az általános iskolás korosztálynak. Édesanyaként úgy gondolom fontos már igen korán elkezdeni a táplálkozással kapcsolatos oktatást, mert így tudjuk leginkább megalapozni az egészségtudatos felnőttkort. Egyúttal fontosnak tartom a hozzátáplálással kapcsolatos kezdeti, vagy későbbi nehézségek támogatását is.

Az élsportolók étrendje különleges figyelmet érdemel, hiszem intenzív terhelésnek vannak kitéve az év nagy részében, így szervezetük védelme és eredményességük speciális étrenddel támogatni igazán izgalmas szakmai feladat.

Szóljon hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Bevásárló kosár

Close
0
Az Ön kosara
  • No products in the cart.