Magánszemélyeknek

főző pár

…, hiszen a rohanó életmód mellett rengeteg félkész-, készétellel terheljük szervezetünket, tartósítószerekkel bombázzuk testünket, mozgásszegény életmódot folytatunk, melyek komoly egészségügyi kockázattal járnak.

Termékek Önnek

Ha az állandó fáradtság, levertség és depresszív hangulat jellemzi mindennapjainkat, és emellett ragadnak ránk a kilók, akkor érdemes egy pillantást vetni táplálkozásunkra.

Ha Ön rendszeresen mozog

sportos lány

…, mégis egészségtelenül táplálkozik? Nincs kapacitása az étkezéssel foglalkozni, mert rengeteget dolgozik? Nem tudja hogyan kezdjen hozzá?

Itt az idő elköteleznie magát az egészségtudatos táplálkozás felé, hiszen a családja később is aktívan számít Önre! Mutasson példát gyerekeinek, párjának, vagy akár távolabbi családtagjainak, ismerőseinek azzal, hogy elszánt akaraterővel változtat táplálkozási szokásain! Biztosíthatjuk, hogy nem fog gondot okozni a tudatos táplálkozást beépíteni a hétköznapokba, ráadásul ezen az úton végig segítséget kap csapatunktól, ugyanis klienseinkkel folyamatosan kapcsolatban vagyunk.

Egészségünk a legnagyobb kincsünk, így nem lehet indok a folyamatos időhiány és munka, hiszen a család oszlopos tagjai csak akkor tudnak igazán jól teljesíteni minden téren, ha önmagukra is időt szánnak. A kikapcsolódás, amit a testmozgás biztosít elengedhetetlen az egészségük megőrzése miatt, akárcsak a kiegyensúlyozott, tudatos, személyre szabott táplálkozás, melyhez minden szükséges tudást könnyedén elsajátíthat velük. Az egészséges táplálkozással nem csak a kóros betegségek előzhetők meg, de mindennapi tápanyag-szükségleteit is fedezni tudja.

Látogasson el a SuperFoods-hoz egy 45 perces személyes konzultációra, hogy segítségére lehessünk szakembereinkkel és a legkorszerűbb berendezéseinkkel felmérjük szervezete aktuális állapotát, valamint kitűzzük elérhető céljait.

Ha Ön nem mozog rendszeresen

elfoglalt családanya

…, de szeretné elsajátítani az egészség táplálkozás alapjait? Életmódot váltana? Orvosi leletei szakorvosa szerint csak étrenddel és mozgással javíthatók? Kevés időt szán önmagára, mert rengeteget dolgozik? Szeretne újra formába kerülni?

Itt az idő elköteleznie magát az egészségtudatos táplálkozás felé, hiszen később is aktívan számítanak Önre szerettei! Sokunknak okoz gondot, hogy az 5-10 évvel korábbi fényképeket szomorúan nézegetjük önmagukról, mert régi testalkatuk már a múlté. Mutasson példát családjának vagy akár szélesebb körben ismerőseinek azzal, hogy elszánt akaraterővel változtat étkezési szokásain! Ráadásul ezen az úton végig segítséget kap csapatunktól, ugyanis klienseinkkel folyamatosan kapcsolatban vagyunk a konzultációk között is. Egészségünk a legnagyobb kincsünk, így nem lehet indok a folyamatos időhiány és munka, hiszen csak akkor lehet igazán jól teljesíteni minden téren, ha önmagukra is időt szánunk. A kiegyensúlyozott, tudatos, személyre szabott táplálkozás, melyhez minden szükséges tudást átadunk Önnek könnyedén elsajátítható. Ily módon nem csak a kóros betegségek előzhetők meg, de mindennapi tápanyag-szükségletei is fedezhetők.

Látogasson el a SuperFoods-hoz egy 45 perces személyes konzultációra, hogy segítségére lehessünk szakembereinkkel és a legkorszerűbb berendezéseinkkel felmérjük szervezete aktuális állapotát, valamint kitűzzük elérhető céljait.

Bevásárló kosár

Close
0
Az Ön kosara
  • No products in the cart.