Barion Pixel

Az (él)sportolóknak...

..., hiszen teljesítményük maximalizálásához elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás.

Az edzéseken és versenyeken kapott intenzív terhelés rendkívüli igénybevételt jelent testünknek. A megfelelő regenerálódás és izomépítés kulcsa a tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok pótlása. Ehhez érdemes szakember segítségét kérni.

Az utánpótlásnak...

..., hiszen egy fejlődő szervezet még sport nélkül is nagy figyelmet igényel.

Ahhoz, hogy biztosítsuk gyermekünk fejlődését, csontjainak, izmainak növekedését, megfelelő tápanyagokkal kell ellátni szervezetét.

Magánszemélyeknek...

..., hiszen a rohanó életmód mellett rengeteg félkész-, készétellel terheljük szervezetünket, tartósítószerekkel bombázzuk testünket, mozgásszegény életmódot folytatunk, melyek komoly egészségügyi kockázattal járnak.

Változtasson! Tegye meg az első lépést ma!

Az egészség, a vitalitás és a jó közérzet a tudatos táplálkozással kezdődik, legyen szó (él)sportolókról, a jövő bajnokairól, fiatalabb vagy idősebb "civilekről", akik egyszerűen csak jól szeretnék érezni magukat a bőrükben, esetleg egy sérülés vagy betegség után szeretnék gyorsabban visszanyerni erőnlétüket, rugalmasságukat. Felmérjük állapotát, megismerjük mostani életmódját, és ennek alapján Önnel közösen dolgozunk ki egy étrendet, amit komolyabb erőfeszítések nélkül is képes lesz betartani. Elkísérjük ezen az úton, a kontrollok során mérhető értékekkel mutatjuk meg, hogy milyen eredményeket ért el.

icon-handy-heart

Táplálkozási tanácsadás

Személyre szabott táplálkozási tanácsadás, melynek keretein belül kielemezzük vérképét, valamint lemérjük testösszetételét InBody 770 és InBody 970-es  készülékekkel.

Bővebben

icon-texteditor-white

InBody mérés és elemzés

A SuperFoods-nál a testösszetétel mérés csúcstechnológiás InBody gépekkel valósul meg. Hazánkban cégünk használ először szegedi konzultációs helyszínénél InBody 970-es készüléket.

Bővebben

Rólunk mondták

Bevásárló kosár

Close
0
Az Ön kosara
  • No products in the cart.